Nieuws > Update contactgegevens leden BBOT

Update contactgegevens leden BBOT

Beste leden,

Zoals we allemaal weten, is verandering een constante in het professionele leven. Sommige werknemers komen, anderen gaan... dat is de normale gang van zaken. Recent hebben we enkele verschuivingen opgemerkt in de contactgegevens van onze leden. Zo zijn er bijvoorbeeld afgestudeerden die voorheen lid waren als student, maar nu in dienst zijn bij onze aangesloten bedrijven. Deze studentenmailadressen zijn niet meer actief. Andere collega's hebben een nieuwe werkgever gevonden, of er zijn bedrijfsfusies geweest die de contactinformatie hebben beïnvloed.

Het is belangrijk om te benadrukken dat al uw werknemers recht hebben op kortingen voor bijscholingen bij de OT Academy. Daarnaast is het verplicht voor erkende professionals om jaarlijks minimaal 15 uur opleiding te volgen om hun beroepstitel te behouden. Wij doen ons uiterste best om jullie van alle noodzakelijke informatie te voorzien, maar dit kan alleen efficiënt zijn als de contactgegevens die wij in ons systeem hebben actueel en correct zijn. “Betrouwbare data” is inderdaad het toverwoord van 2024!

Uiteraard gebruiken we deze gegevens uitsluitend intern, volledig conform de GDPR-regelgeving. Maar zonder jullie hulp kunnen we deze informatie niet up-to-date houden. We vragen naam, voornaam en mailadres (liefst gelinkt aan de zaak waar ze werken maar niet noodzakelijk, bv ann@spronken.com). Mogen we vragen om bij wijzigingen in de contactgegevens deze door te geven aan info@bbot.be? Op deze manier blijven uw werknemers altijd persoonlijk geïnformeerd over lopende bijscholingen, onze Vakbeurs en andere belangrijke gebeurtenissen. Bovendien kunnen ze dan eenvoudig inloggen op ons ledenportaal, waar extra informatie beschikbaar is die voor iedereen van belang kan zijn. Vertrouwelijke notulen van vergaderingen blijven uiteraard exclusief voor CEO’s afgeschermd.

Alvast bedankt! Zo bouwen we samen bruggen en maken we van onze beroepsvereniging een hechte gemeenschap.
;